0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODE PARTIZAN NA +4! Het-trik Škuletića obeležio jubilej Saše Ilića! (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.14 u 15:03

Fudbaleri Partizana pobedili su u Subotici ekipu Spartaka rezultatom 3:0 (1:0) u 12. kolu Jelen Superlige. Na ovoj utakmici, u istoriju je ušao i kapiten Saša Ilić koji je odigrao 700. utakmicu u crno-belom dresu. 

Apsolutni heroj utakmice bio je trostruki strelac Petar Škuletić u 33, 80. i 81. minutu čime je svoj tim odveo na +4 ispred drugoplasirane Crvene zvezde.

Partizan je poveo posle jedine prave akcije u prvom poluvremenu kada je kapiten Saša Ilić proigrao Škuletića, a ovaj se oslobodio svog čuvara i rutinski pogodio za 1:0.

U drugom poluvremenu, Partizan je zaigrao mnogo bolje, šanse su se ređale, najbolju je propustio Nikola Ninković, ali promene rezultata nije bilo do 10 minuta pre kraja, odnosno nakon što su domaći ostali sa igračem manje pošto je Milošević isključen 15 minuta pre kraja.

Škuletić je najpre u 80. minutu iskoristio grešku odbrane domaćih i volej udarcem povisio na 2:0, a potom se našao na pravom mestu na odličnu asistenciju Danka Lazovića.

Spartak: Janošević – Plavšić, Kovačević, Torbica, Milošević – Milić, Antonić, Maksimović, Farkaš – Mrkela (od 61′ Lukić), Radović
Partizan: Lukač – B. Ilić, Stanković, Ćirković, Petrović – Marković, Drinčić, S. Ilić, Ninković (od 62′ A. Živković) – Lazović, Škuletić

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter