0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Nastavlja se agonija ‘ukletog’ Mančestera (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.14 u 22:58

Fudbaleri Mančester junajteda nastavili su sa crnom serijom rezultata u gostima, pošto su u Birmingemu izborili samo jedan bod protiv VBA – 2:2 (1:0).

Premijer liga logo

Vest Bromič je odlično otvorio meč i poveo golom Sesenjona u 8. minutu. Visdom je povukao kontra napad po desnom boku, dodao je loptu na ivicu šesnaesterca, a napadač VBA je evrogolom savladao nemoćnog De Heu.

Na poluvremenu Lui van Gal je na teren poslao Felainija, što mu se isplatilo u 48. minutu. Centrirao je Di Marija, a visoki Belgijanac se „revanširao“ Sesenjonu za evrogol.

Taman kada su svi pomislili da će u Birmingemu doći do preokreta, usledio je šok. Odbrana „crvenih đavola“ je pogrešila, a Berahino u situaciji jedan na jedan sa De Heom je bio precizan.

Konačnih 2:2 u 87. minutu Junajtedu je doneo debitantskim golom Blind. Holanđanin je natrčao na jednu odbijenu loptu i sa nekih 18 metara je precizno poslao u mrežu. Na kraju zasluženih 2:2 uz podatak da „crveni đavoli“ nisu pobedili u gostima još od aprila ove godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter