4
Košarka

BOGDANOVIĆ PROMAŠIO TROFEJ: Fener ostao bez Superkupa Turske, Srbin tragičar (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.14 u 21:24

Mogao je novi član Fenerbahčea Bogdan Bogdanović na startu sezone da osvoji srca navijača kluba iz Istanbula, ali nije imao sreće da u finalu Superkupa Turske u poslednjoj sekundi trojkom donese trijumf svom timu.

bogdanovic-fener

Karišijaka je savladala ekipu Željka Obradovića sa 77:75, a poslednja akcija je bila nacrtana za mladog Srbina koji nije bio precizan iz dosta teške pozicije sa preko 10 metara od koša protivnika.

Bogdanović je u ovom meču postigao svega pet poena (1/2 za dva, 1/4 za tri, 5sk, 4as), a ni Nemanja Bjelica nije blistao pošto je ubacio samo jedan od pet pokušaja za tri poena uz pet skokova i dve asistencije. Najefikasniji u Feneru je bio Gaudlok sa 18 poena, a Jan Veseli se utopio u sivilo svog tima sa svega četiri poena. Karišijaku su do pobede vodili Dikson i Palasios sa po 19 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. pa da li ste vi realni sa ovakvim naslovom i tekstom, da li vi mislite da su ljudi toliko glupi da prihvate ovo sto vi pisete….stidite se

    0
    0
    Odgovori
  2. ko pise ove tekstove, cuj coveka nacrtana akcija, pa izveli su loptu odmah posle bacanja nije bio time out a ovaj kaze nacrtana akcija, jednostavno bacili mu loptu u ruke, i jbg sada je promasio, al davace bogdan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter