1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE SPUŠTA LOPTU: Terzić i dalje ratuje sa Karadžićem

Objavljeno: 04.10.14 u 10:01

Disciplinska komisija FSS odlučila je da suspenduje VD generalnog sekretara Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, na šest meseci zbog toga što je nasilno ušao u svlačionicu sudija nakon završetka meča između Napretka i Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, ovaj funkcioner crveno-belih nije previše uzdrman zbog odluke Disciplinske komisije. Zapravo, Zvezdan Terzić nema nameru, čak, ni da ulaže protesnu notu ovom organu FSS.

Razlog tome nije taj što se Terzić lako pomirio sa zabranom obavljanja funkcije u narednih pola godine, već njegov (nepostojeći) odnos sa predsednikom FSS, Tomislavom Karadžićem za čiju se hitnu smenu zalaže:

– Kome da se žalim? Rekao sam šta mislim o Karadžićevim organima, rekao sam sve na tu temu. Stavite znake navoda tamo gde treba – kratko je poručio Terzić, prenosi Sportski žurnal.

Podsetimo, Terzić je najavio da će se oglušiti o zabranu dolaska na posao istakavši da ga „ne dotiču odluke Karadžićevih organa“. Više o tome pročitajte ovde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Reče kriminalac sa poternice, koji je godine proveo u bekstvu od zakona. A obzirom da je ovo zemlja zlatnih ribica gde pamćenje drži 3 sekunde, taj isti sada iz fotelje drži slovo i sudi šta je ispravno a šta ne… Prosto je fascinantno kako nam sport (fudbal prvenstveno) mahom vode ljudi koji su robijali ili im se sudi za velike krađe i mahinacije… I niko sa time nema problem…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter