5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ PORUČUJE: Ne dotiču me odluke Karadžićevih organa, sutra sam na poslu!

Objavljeno: 02.10.14 u 17:10

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da na šest meseci iz fudbala suspenduje generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji po svemu sudeći to neće poštovati.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ne dotiču me odluke Karadžićevih organa! Sutra sam na poslu! – kratko je istakao za medije Zvezdan Terzić.

Podsetimo, gen-sek Crvene zvezde ima osam dana pravo na žalbu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

5 Komentara

  1. Normalno da coveka koji je van zakona i za koga jednostavno zakon ne postoji i ne moze ovako nesto da potrese. Sinko goli da je zakon kao zakon bio bi ti sada u nekom KP-domu i gulio krompir za veceru ostalim ziteljima istog ali izgleda da nasa drzava jos nema moci da se bori protiv takvih kao sto si ti,Zar ti je malo dr.- lazni sa Poternice, uzurpacije vlasti u klubu pa ne postujes ni organe legitimne ove drzave.U ZATVOR BRE SNJIM na celu, pa abolirani ,pa djura frizura i ostale marionete mafijaske koji ih podrzavaju. Oslobodite nas fudbal jednom mafijaskih stega i pustite ga da normalno funkcionise.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zanimace te zanimace te 😉 ..i to na duze.Taj cirkus koji si planirao puca da dovuces neke gurbetske likove da vode fss kako bi na miru mogli da navlacite vase fk sklanjaice ti nece proci

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter