1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PREKOBROJAN: Selektor Srbije ne želi Radovića među ‘Orlovima’

Objavljeno: 02.10.14 u 10:43

Selektor Srbije Dik Advokat nedavno je istakao da se u njegovu fudbalsku viziju ne uklapaju Adem Ljajić i Neven Subotić, a kako stoje stvari – mesta nema ni za golgetera Legije, Miroslava Radovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovaj fudbaler poljskog tima već neko vreme čini čuda nastupajući za svoj klub. Bivši igrač Partizana postao je najbolji strelac Legije u evropskim utakmicama, a ništa manje efikasan nije ni u poljskoj ligi.

Ipak, sve to ponovo nije bilo dovoljno da zasluži poziv selektora Srbije. Ako je za utehu ovom fudbaleru: Advokat kaže da ga pomno prati i drži na radaru.

– I na prethodnoj konferenciji su me pitali o Radović. Trenutno nam nije potreban jer imamo dovoljno dobrih igrača na krilnim pozicijama za koje verujem da mogu da ispune moja očekivanja. Sa druge strane pratimo njegove igre i ne znači da neće dobiti šansu ukoliko nastavi da igra dobro – poručio je Advokat.

Kao što je poznato, Radovića od ranije traže neke druge selekcije. Više o toj temi pročitajte ovde.

0
0

1 Komentara

  1. Диче, дични ,Адвокату па није Радовић у 20 години па да пратиш његове игре, он играч са годинама и искуством и знањем, и онда или треба или не треба репрезентацији,и колико сви видимо, нема никаквих промена у репки од како је отишао патриота Миха,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter