1
Fudbal

GOLGETER NA CENI: Radović na meti saveza Crne Gore i Poljske, u Srbiji ga niko ne želi

Objavljeno: 23.09.14 u 11:09

Senzacija Legije, srpski napadač Miroslav Radović, koji je postao najbolji strelac svog kluba na evrosceni, mogao bi uskoro da debituje za reprezentaciju Crne Gore i Poljske, koje ga žele u svojim redovima.

miroslav_radovic_1365332147

Naime, fantastični Radović trese mreže kao po porudžbini svojih poslodavaca otkako je stigao u Legiju. Međutim, dobre igre u Poljskoj nisu ga, do sada, dovele do poziva za nacionalni dres Srbije.

Ovaj „slučajni previd“ ili „namernu grešku“ FSS sada žele da iskoriste neki drugi savezi koji bi, za razliku od onog našeg, rado videli Radovića u svojim reprezentacijama:

– Ta priča traje već duže vreme i iskreno više se i ne opterećujem. Znam da sam davno zaslužio poziv i isto tako znam da su ga mnogi dobili koji možda i nisu bili za reprezentaciju. Svestan sam ja da se poljska liga malo slabije prati kod nas, ipak Liga Evrope bi trebalo da bude neko merilo, a ja sam ovog leta šest puta bio strelac – rekao je Radović za Večernje novosti.

Fudbaler koga zovu Mire naveo je da ga niko nikada nije zvao i dodaje da nema nameru da pravi autoreklamu:

– Nikada me niko nije zvao. Mnogo prijatelja mi kaže da bih sigurno imao drugačiju priču vezanu za reprezentaciju da sam imao boljeg menadžera. Znam i da nisam jedini igrač kojeg prati ovakva sudbina, jednostavno nekom se tako „zalomi“ u karijeri i sada više ne pridajem veliki značaj tome. Ako bude poziva – super, dolazim, ako ne bude, šta da se radi, ne mogu sam sebe da pozovem – kazao je nekadašnji fudbaler Partizana.

Ipak, pošto je do sad već nanizao čak 10 golova, šest u Evropi i četiri u poljskoj ligi, ovaj momak je privukao pažnju drugih saveza:

– Imao sam kontakte sa ljudima iz Crne Gore i vrata su mi praktično otvorena u svakom trenutku. Iz razgovora ovde u Varšavi vidim da bi me i Poljaci zvali pod zastavu ukoliko bih izjavio da sam spreman da igram za njihovu reprezentaciju. A ja čekam… – podvukao je Radović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter