0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

PREMIJER LIGA: Stouk iskoristio lošu formu Njukasla (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.14 u 23:42

U poslednjoj utakmici 6. kola Premijer lige Stouk je pred 26.332 navijača na Britanija stadionu savladao očajni Njukasl sa 1:0.

Premier-League-logo1

Strelac jedinog gola bio je Piter Krauč u 15. minutu i to na asistenciju još jednog bivšeg igrača Liverpula -Viktora Mozesa. Nije domaći tim iskoristio prilike da duplira prednost što je moglo da mu se osveti u samoj završnici kada je gostujući tim pogodio prečku.

Međutim, na kraju je taj jedan gol bio dovoljan za sva tri boda koji je Stouk doveo do sredine tabele odnosno deobu sedmog mesta sa Mančester Junajetdom i još četiri tima koji na svom kontu imaju po osam poena, dok je Njukasl sada na samom začelju pošto ima lošijuu gol razliku od Barnlija koji takođe ima samo tri boda koliko i Svrake.

Moguće je da je ovo bila uejdno i poslednja utakmica Alana Pardjua na klupi Njukasla čiju smenu već neko vreme traže navijači kluba sa Severa Engleske, a i strpljenje kontraverznog vlasnika je pri kraju pa ne bi bilo iznenađenje da u utorak pročitate vest da klub traži novog trenera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter