0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

U PARTIZANU VERUJU: Potez navijača Totenhema nam ide u prilog

Objavljeno: 27.09.14 u 10:46

Navijači Partizana, ali i ceo taj fudbalski klub, našao se na meti engleskih medija zbog antisemitskog transparenta, kako su oni objasnili zastavu na jugu na kojoj je pisalo „Only jews and pussies“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Svi vodeći internet portali i dnevni listovi na „Ostrvu“ osuli su drvlje i kamenje po činjenici da su fanovi crno-belih podigli transparent sa karikiranom porukom iz kultne serije „Mućke„.

I dok su mediji blatili ovaj potez Grobara, navijači Totenhema, koji inače sami sebi nazivaju „Jevrejskom armijom„, sa oduševljenjem su prihvatili navijačku prozivku. I ne samo to: iskopirali su je, brže bolje.

Tako su se, samo nekoliko dana otkako je na stadionu u Humskoj svetlost dana ugledao sporni transaprent, ispred stadiona Totnehema Vajt Hart Lejna navijači Sparsa mogli da pazare majice sa likovima iz mućki sa prozivkom – na račun Mančester Junajteda.

Čak, fanovi Totenhema su javno upućivali zahvalnost navijačima Partizana putem Tvitera jer su im dali originalnu ideju. Takav potez fanova Totenhema, nadaju se u Partizanu, možda može da ide u prilog kada je reč o odluci disciplinske komisije UEFA:

– Potez navijača Totenhema nam ide u prilog – rekao je potpredsednik crno-belih Duško Jovanović. Ipak, kakva će odluka UEFA biti, saznaćemo tek od oktobra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter