0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ISKOPIRALI GROBARE: Navijači Totenhema parolom iz ‘Mućki’ prozivali Junajted (FOTO)

Objavljeno: 25.09.14 u 08:35

Bura se još nije stišala zbog prozivki navijača Partizana upućenih fanovima engleskog Totenhema na meču prvog kola grupe C Lige Evrope.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kao što je poznato, Grobari su na navedenom susretu podigli transparent sa logoom „Mućki“ na kojem je bila napisana poruka „Only Jews And Pussies“ zbog čega su se crno-beli našli pod istragom UEFA označeni kao potencijalni „antisemisti“.

Samo nekoliko dana od tog događaja, pored stadiona Totnehma Vajt Hart Lejna, u slobodnoj prodaji našle su se majice sa parolom iz ove čuvene engleske serije kao prozivka na račun – navijača Mančester Junajteda.

Naime, u Londonu se sada mogu kupiti majice sa karikiranim likovima Del Boja, Rodnija i Alberta umesto kojih stoje Di Marija, Van Gal i Runi.

U krupnom planu našla se deviza Del Boja i njegova čuvena rečenica iz filma, takođe u modifikovanoj verziji: „This time, next year, we will be champions“ (u ovo vreme sledeće godine bićemo šampioni, prim.prev).

Kako su ostrvki mediji danima „trovali“ javnost o tome kako je su Grobari, u najmanju ruku, napravili skandal vredan eliminacije Partizana sa evropske pozornice, nema sumnje da su fanovi Totnhema zapravo iskoprili pristalice crno-belog tima.

Totenhem-Mucke-Prozivka

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter