1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

IRONIJA ŽIVOTA: Partizan čeka kaznu UEFA, a navijači Totenhema zahvaljuju Grobarima!

Objavljeno: 25.09.14 u 11:21

Na utakmici prvog kola grupe C Lige Evrope između Partizana i Totenhema svetlost dana je ugledao, sad već nadaleko čuveni, transparent sa porukom iz „Mućki“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Originalna benigna šala, ili kako su engleski mediji listom naveli – antisemtiske transparent, podigao je prašinu koju će, kako stoje stvari, teško bilo šta moći da smiri.

Na noge se podiglo i staro i mlado, a ostrvski mediji su na krst razapeli i navijače, i upravu Partizana tražeći od UEFA, ni manje ni više, nego eliminaciju crno-belih sa evro-scene.

Grobari su pokušali da se ograde objšanjenjem „da su napisali običnu parolu u kojoj navijače Totenhema koji se nazivaju „Jevrejskom armijom“ nazivaju – Jevrejima“, ali racio je slaba vajda kada đavo odnese šalu.

Ipak, baš oni koji su i bili prozvani – navijači Totenhema, dobro su shvatili poruku. I nisu uvređeni. Naprotiv – oduševljeni su. A da je to tako svedoče i majice koje su napravili. A svedoče i njihove reči:

– Hvala navijačima Partizana na inspiraciji – poručili su baš prezentujući prozivku na račun Mančester Junajteda.

Kako će se čitav slučaj okončati, preostaje da se vidi od oktobra. Ipak, uzimajući u obzir da UEFA može da postane „veći katolik od Pape“, ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko sankcije prema crno-belima budu više nego oštre.

Uprkos tome što su fanovi Totenhema – oduševljeni. Jer, kada se podvuče crta – koga, u ostalom, i briga za navijače? Fudbal je, odavno već, samo posao. I to unosan.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Grobari dokazuju da su najbolji i najduhovitiji navijači sveta. Od kopiranja u komšiluku, regiji i Evropi. Samo Korintians Torcida može da parira.

    Uefa je politički alat bila i ostala, kojoj je zadatak da otima i baš su navijači Grobari antisemiti, a CSKA takodje nisu započeli incident. Istina je da je potpuno obrnuto.

    Navijači Newcastle su bili zaprepašćeni gostoprimstvom u Beogradu, a kad su deca krenula u eliminaciju čete Alana Širera kluba sa budžetom …. Odmah je usledila pretnja navijača da će nas bombardovati. Ko je bio na tekmi zna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter