1
Domaći fudbal

BAŠANOVIĆEVO SAOPŠTENJE: Karadžić i njegovi godinama unazad pljačkaju Crvenu zvezdu

Objavljeno: 14.09.14 u 16:06

Povodom jučerašnje utakmice između FK Crvena zvezda i FK Napredak iz Kruševca, saopštenjem se oglasio visoki funkcioner i član Upravnog odbora FK Crvena zvezda, Zoran Bašanović.

FK-Crvena-zvezda-logo

On je rezigniran i razočaran sramnim suđenjem sudije Dejana Santrača i njegovih pomoćnika na utakmici unapred presuđenoj na štetu FK Crvena zvezda. Bašanović je siguran da je ovo početak organizovane i brutalne kampanje da se FK Crvena zvezda zaustavi u svom pohodu na titulu i dodaje:

– Nastavlja se pljačkanje Crvene zvezde od strane Tomislava Karadžića i njegove godinama unazad organizovane i kontrolisane grupe. Prvenstvo je tek počelo, a već se dešavaju otimačine, kao juče u Kruševcu. Niko ne može da nas ubedi da od tri sporne situacije sudija ne svira nijedan penal za Crvenu zvezdu, a za našeg protivnika svira sumnjiv penal. To ne može biti sudijski previd, to je izrežirano jer je čitava sudijska ekipa bila uigrana. Teško je odbraniti titulu kada na putu stoji predsednik saveza koji ima sve mehanizme da vas zaustavi, i on to bezskrupulozno i čini. Postavio je svoje klimoglavce da obavljaju sve funkcije u savezu i slepo ga slušaju, pogotovu posle rekonstrukcije u sudijskoj organizaciji ovoga leta. Ali Crvena zvezda je sama kriva zbog toga jer nije ostala dosledna svom cilju od prošle godine da najveću štetočinu trajno odstrani iz srpskog fudbala. Naivno smo verovali da će biti korektan i pošten. Mi sada moramo opet preuzeti inicijativu da uradimo ono što smo morali uraditi prošle godine. Nema sreće ni za Crvenu zvezdu ni za srpski fudbal dok iz njega ne ode Tomislav Karadžić – zaključuje se u saopštenju.

Ogromno nezadovoljstvo iskazali su i trener Nenad Lalatović, odnosno Zvezdan Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. ne lupajte vis i sudije su ljudi od krvi i mesa ako on nije svirao jedan penal zasto ako smo toliko mocni ne damo tri gola i da ne zavisimo od jednog nedosudjenog koji ni ja nebi sudio penala jer je situacija bila sumnjiva. Sto se tice toleta pa tole nam nije napravio dug od 5o milki evrica veca nase lopuzare u klubu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter