13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL U KRUŠEVCU: Terzić napao sudije posle utakmice

Objavljeno: 14.09.14 u 00:36

Nominalno V.D. Generalnog sekretara Crvene zvezde, a praktično trenutno alfa i omega kluba sa Marakane, Zvezdan Terzić nezadovoljan arbitražom sudijske ekipe koju je predvodio Dejan Santrač na utakmici u Kruševcu upao je posle meča u svlačionicu kako bi nešto raspravio sa njima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– U sudijsku svlačionicu dok su se rešavale administrativne stvari provalio je Zvezdan Terzić nakon čega je verbalno napao sudije i lupio flašom kisele vode o pod, napisao je u zapisniku delegat na utakmici Napredak -Crvena zvezda Dragan Denčić.

Podsećamo da je u najmanje tri situacije bilo prilike da sudija Santrač dosudi penal za Crvenu zvezdu od čega je najočiglednije bilo povlačenje Đorđa Rakića (pored toga start nad Savićevićem u prvom i Jovićem u drugom poluvremenu), ali u sva tri navrata njegova pištaljka je ostala nema, za razliku od situacije iz prvog poluvremena kada je prilično samouvereno dosudio jedanaesterac za Napredak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

13 Komentara

  1. I sad vi kvazi novinari umjesto da osudite ponasanje ovog divljaka vi ga u tekstu opravdavate. Svagdje u svjetu sudije grese mada ni p od penala nije bilo ni u jednom slucaju i to ce reci svako ko je realan i neutralan. Pa sta je trebalo da urade sa klupe Partizana protiv Cukarickog kad je ponisten cist gol zbog ofsajda koji nije ni u snovima postojao ispred Lazovica su bila dva igraca u momentu dodavanja. Zasto ne pisete da ja Partizanu ponisten regularan gol? VI STE SRAMOTA NOVINARSKE PROFESIJE PLACENE SITNE DUSE!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta se moze drugo i ocekivati od ovog miljea ljudi koji vode (citaj :kradu i upropascavaju) jadnu zvezdanu! Znase odakle su skoro izasli i da se vodi istraga i dalje protiv istih!(bar se nadam!) Sta reci tuzno i tragikomicno…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Tako je bre, protiv ovoga što radi FSS i Partizan se ne može drugačije nego silom, odmah im dajte do znanja da nemogu krasti kao pre!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter