0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ BESAN: Neka me doživotno izbace iz fudbala ako nije bio nijedan penal

Objavljeno: 13.09.14 u 20:46

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Nenad Lalatović, bio je veoma ljut nakon svega što se dogodilo u Kruševcu u meču 5. kola Jelen Superlige u kojem je sudija Dejan Santrač u čak tri navrata propustio priliku da svira penal za crveno-bele, da bi na kraju zbog žučnog prigovora isključio mladog stručnjaka.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Nemam mnogo toga da kažem o današnjoj utakmici, iz svima dobro poznatog razloga. Sudija je svirao penal za Napredak, u redu, čim je pokazao na belu tačku, poštujem kriterijum u toj situaciji. Ali, isto tako u prvom poluvremenu, Vukan Svaićević je bio u istoj situaciji ali sudija nije pokazao na belu tačku, što znači da nije bio isti kriterijum za nas i za njih. Ja znam da on nije želeo da svira penal za Crvenu zvezdu i razumem da je teško svirati penal pred kraj utakmice, ali ti ljudi moraju da shvate da mi ne postоjimo zbog njih, nego oni zbog nas.

Nastavio je Lalаtović sa optužbama u istom dahu.

– Moji igrači, ja, naša deca i naše porodice živimo od ovoga. Ukoliko se ispostavi da nije bio nijedan jedanaesterac za Crvenu zvezdu u svim spornim situacijama koje sam naveo, pristajem da me doživotno suspenduju iz fudbala. Ali, ukoliko je bilo penala za Zvezdu, neka on prihvatni doživotnu suspenziju, rekao je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter