0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ ŽALI: Krivo mi je zbog Grujića (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.14 u 20:57

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović dan nakon prijateljske utakmice protiv moskovskog Spartaka sumirao je utiske u izjavi za Večernje novosti, a nije propusitio priliku da ponovo pohvali mlade snage kluba sa Marakane.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Utakmica je pokazala da mladi momci stasavaju i da su pored lošijeg početka kasnije dobili na samopouzdanju da se prikažu u pravom svetlu. Ukrasili su finiš izjednačenjem, a pored Jovića, za koga smatram da je ekstra potencijal i u koga verujem, i Grujić je pokazao klasu, kaže Lalatović.

Detalj koji je obeležio meč je Grujićev slalom kroz odbranu Spartaka, ali i nepromišljenost Despotovića koji je praktično oteo loptu saigraču kojem je preostalo samo da je gurne u mrežu nakon što je obišao i golmana.

– Mnogo mi je krivo što majstorija Grujića nije nagrađena pogotkom kada je zaobišao i golmana. Ipak, detalj neiskustva i želja Despotovića da poentira nisu doneli realizaciju, što bi bio lep ukras predstave. Kada sve sagledam, smatram da u ekipi imamo novu energiju, a da su Lazić i mladi Jovanović pokazali da bez obzira na prvi meč u tandemu poseduju kvalitete.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter