0
Košarka

Saša Obradović podržao selektora: Đorđević zna zbog čega je odstranio Micova

Objavljeno: 26.08.14 u 10:09

Trener berlinske Albe Saša Obradović, podržao je odluku selektora Aleksandra Đorđevića koji je na utakmici sa Novim Zelandom iz tima bukvalno isterao Vladimira Micova.

sasa_obradovic

Dan nakon incidenta u timu „Orlova“, situacija se ne stišava. Iznervirani Đorđević jaasno je poručio da nema nameru da ikada više kontaktira sa Micovim i pozove ga u dres s nacionalnim grbom.

Bivši reprezentativni saigrač selektora Aleksandra Đorđevića iz vremena Jugoslavije, sadašnji trener Albe, stao je na stranu trenera:

 „Teško je komentarisati potez Đorđevića jer niko od nas ne zna šta se tačno dogodilo između njega i Micova. Siguran sam, međutim, da Sače to nije uradio nepromišljeno. On je sa igračima skoro dva meseca, zna kako su se ponašali u tom periodu, koliko su se trudili i zalagali. Na osnovu toga verujem da je Đorđević doneo pravu odluku i ja ga podržavam. Ne verujem da bi učinio bilo šta što bi naudilo reprezentaciji“, rekao je Obradović listu „Informer“.

Podsetimo, Micov je objasnio da „ničim nije provocirao selektora“ i dodao je da je njegova reakcija stigla tek nakon što je Đorđević počeo da ga gura sa parketa Pionira.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter