FOTO: STAR SPORT
in , ,

Đorđević: Micovljeva kratka reprezentativna karijera je završena! Dres je svetinja!

Tokom generalne probe pred Svetsko prvenstvo u Španiji, došlo je do sukoba između Vladimira Micova i selektora Aleksandra Đorđevića. Pale su teške reči, novi igrač Galate napustio je najpre parket, a posle i halu.

srbija-novizeland-282
FOTO: STARSPORT

„Ne znam ni ja šta se dešava sa njim. Ovo je reprezentacija Srbije, dres su nosili i veći od njega, ali ne na kukavički način. Nema šta da se pojašnjava. Bilo koja reprezentacija Srbije da je u pitanju, to su zakoni odnosa i poštovanja prema dresu. Čovek nije hteo da se okrene kada sam ga zvao. Ovo je neprihvatljivo, neprimereno. Njegova kratka karijera je završena u reprezentaciji. Da ja o njemu da razmišljam, ne interesuje me. A ne interesuje ni njegove saigrače“, rekao je Đorđević posle meča.

Đorđević, kome se u glasu čulo da je ljut i razočaran, je rekao da ne zna kako će incident uticati na ekipu.

„Ovi momci su dali sve od sebe i bez njega. Odnos prema dresu je svetinja. Ovo je reprezentacija Srbije. Ja o njemu da razmišljam?! Ovde ima mnogo većih imena. (Vladimir) Štimac je primer kako se bori za dres i bori za reprezentaciju. To je duh reprezentacije“, dodao je Đorđević.

Selektor je zbog ovog sukoba odložio odluku od skraćenju spiska, saopštiće je za nekoliko dana.

„Za par dana će se znati sve. Koga nema bez njega se mora. Do danas bih vodio svih 14 igrača, do danas, jer smo postigli mnogo toga. Sada bih vodio svih 13. Još ništa nismo odlučili, 13 igrača su kandidati za odlazak na Svetsko prvenstvo“, jasan je selektor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Ovako su ujedinjeni Grobari krenuli na stadion (VIDEO)

Najmlađi, a najbolji. Nikada nije gotovo dok Srbija to ne kaže!