0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Micov: Nisam ništa loše uradio, igrao sam i bolestan za Srbiju

Objavljeno: 24.08.14 u 22:58

Bek košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Micov ušao je danas tokom prijateljske utakmice sa Novim Zelandom u konflikt sa selektorom „orlova“ Aleksandrom Đorđevićem, koji ga je odstranio iz ekipe.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Neću da ulazim u detalje, niti mi to treba. Pošto vidim da je selektorova konačna odluka da više nisam u timu, samo želim momcima uspeh na Svetskom prvenstvu, a njegovu odluku, naravno, poštujem“, rekao je Micov za Mondo i dodao:

„Pošto sam pročitao selektorovu izjavu datu na konferenciji za novinare, želim samo da demantujem da je došlo do bilo kakvog bacanja peškira. To nisam uradio, niti sam nešto ružno rekao, kako su preneli pojedini mediji. Moja želja da igram za reprezentaciju je bila prevelika, to sam pokazao za ovih mesec i po dana. Pogotovo što su mi doktori naredili da tri meseca mirujem zbog virusa jetre koji sam imao, a ja sam na svoju želju i svoju odgovornost posle dva meseca pristao da treniram i igram. Samo zbog moje velike želje“, istakao je Micov.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter