6
Domaći fudbal

Oglasio se Trajković: Mnogima sam sačuvao guzicu, neka bude da sam samo ja kriv

Objavljeno: 08.08.14 u 21:28

Dva dana nakon meča protiv Ludogoreca i gluposti koju je napravio na toj utakmici oglasio se i Branislav Trajković čije isključenje je praktično odlučilo putnika u plej-of za plasman u Ligu šampiona.

Trajković

„Neka sada udaraju svi po meni, zaslužio sam svaku kritiku za potez koji sam napravio. Moram da priznam da sam napravio veliku glupost, a jedino što mi smeta u celoj priči je to što sam tim svojim potezom mnogima sačuvao guzicu. Za sve je kriv Trajković i sve bi bilo drugačije da Trajković nije dobio crveni karton. Ako će im tako biti lakše i ako misle da je to jedina istina, neka im bude“ – rekao je Trajković na početku izjave za Novosti.

Iskusni defanzivac se praktično pomirio sa sudbinom da za njega više nema mesta u Partizanu, pošto nije licenciran za novu sezonu Jelen Superlige, ali dodaje da će mnogi njegovim odlaskom izgubiti alibi za svoje propuste.

„Da se razumemo, ne tražim ja nikakvo opravdanje za ono što sam uradio. Kako bih i mogao da opravdam taj crveni karton? Smeta mi to što se svi bave onim što se dogodilo, a ne ulaze u suštinu problema. Nisam ni prvi ni poslednji kome se to dogodilo i ko može uopšte da garantuje šta bi se dogodilo da smo ostali „11 na 11“. Pa bio sam na terenu kada smo gubili 0:2 u 25. minutu i nismo pošteno ni prešli centar. Ja ću otići, problemi će ostati, ali tada svi koji se sada kriju iza mog crvenog kartona neće imati idealan alibi.“

Trajković je reagovao i na informacije koje su se pojavile danas u pojedinim medijima da ima problema sa alkoholom, kockanjem…

„To su smešne, ma presmešne priče. Svako danas može da piše šta hoće i ja prihvatam kritiku od svakoga za ono što sam uradio, jer je potpuno zaslužujem. Ipak, takva pisanja su besmislice koje nemaju nikakve dodirne tačke sa istinom.“

Iskusni defanzivac je potvrdio da će definitivno biti raskinut njegov ugovor sa Partizanom, preostaje samo da se vidi na koji način će cela priča biti okončana.

Podsećamo da ovo nije prvi incident koji je Trajković napravio od kada je u Partizanu pošto je u maju bio suspendovan zbog sukoba sa Sašom Markovićem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Nema veze sa istinom da je alkos i navučeni kockar? Hahaha, kakva laž… Ma, nisu te pijanog iznosili sa splavova u Novom Sadu zajedno sa Škuletićem i nije ti Bata pokojni pokrivao dugove koje si pravio… A Novi Sad je inače nešto veći Njujorka, tako da svi oni koji to tvrde lupetaju. Godinama pričao da je okoreli firmaš, pa promenuo ploču i ispljuvao one koji su ga godinama podržavali bez obzira na sve… Još kad se samo setim kako se radovao onom golu protiv Voše prošle polusezone na JNA… E, Trajče, Trajče… Neko to od gore vidi sve. I kakva sreća da smo te se rešili, mali Babić je već sada za dve klase bolji igrač nego što ćeš ti ikada biti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ovo samo kod nas ima,svuda se igraci kaznjavaju finansijski,da oni imaju stetu,samo kod nas kazna ide na stetu kluba,pa gde ce sad da nadju stopera,debili jedni,kao da ce bolji da budu bez njega,stoke

    0
    0
    Odgovori
    • Ima tu istine u izjavi Branislava Trajkovića ,naravno njegov ispad ne opravdavam !!!….

      Takođe slažem se sa komentarom Dušana

      0
      0
      Odgovori
  3. Што лажеш људе да немаш проблем са алкохолом и коцком. Цео Нови Сад зна, многи који су те поштовали пљунуо си им у лице и побегао си у ПФК (БГД), ово те је Божија казна сустигла што си многе лагао (као и сада) и преварио, и то пријатеље и људе који су ти веровали. Иди боље попи „Вињак“ и стави све на „црвено“!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter