2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Izvinjenje nije upalilo, Nikolić izbacio Trajkovića iz tima (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.14 u 20:54

Fudbaler Partizana Branislav Trajković izivnio se saigračima i stručnom štabu na jutrošnjem treningu zbog sinoćnjeg nepromišljenog poteza kada je na meču protiv Ludogoreca bez lopte udario Slovenca Bezjaka i zbog toga zaradio crveni karton što je crno-bele koštalo plasmana u plej-of rundu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, to nije omekšalo srce trenera Marka Nikolića i uprave kluba pa iskusni defanzivac nije licenciran za narednu sezonu što znači da će do kraja prelaznog roka biti prodat ukoliko bude zainteresovanih klubova.

Nakon sastanka čelnika kluba koji je planiran za petak biće definisana dalja sudbina nekadašnjeg fudbalera Vojvodine. Partizan je nedavno sa Trajkovićem potpisao ugovor do juna 2017. godine pošto je očekivao da će na njemu moći dobro da zaradi, ali ispostavilo se suprotno odnosno izgubio je milione zbog eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a na drugoj strani ne može da se nada da će bilo koji klub ponuditi veliki novac za Trajkovića ako se u obzir uzme njegovo neprimereno ponašanje.

S obzirom da će Nikoliću na raspolaganju ostati samo tri štopera po vokaciji, Vojislav Stanković, Branko Ilić i Miloš Ostojić jasno je da partizan mora što pre da reaguje kako bi popunio centralni deo odbrane.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Ako ce se iz kluba izbaciti svako ko je napravio gresku, onda 95% ljudi ce napustiti partizan.
    Sada da se napravi lud, i da tuzi klub zbog zaostalih primanja! Jel to treba?!?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj trener partizana nema veze sa fudbalom. Sada krivicu sa sebe prebacuje na Trajkovica, pa bio je Trajkovic na terenu kada su gubili 2-0. Igrali su ocajno, ovi ih unistili posedom lopte a on svu krivicu svaljuje na trajkovica i jos neko ko se razume u fudbal treba da mu poveruje u to

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter