0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Trajković namerno pocrveneo da vrati kockarske dugove?

Objavljeno: 08.08.14 u 10:23

Dva dana nakon eliminacije Partizana iz kvalifikacija za LŠ, u javnosti se spekuliše da je Branislav Trajković namerno zaradio crveni karton na revanš susretu sa Ludogorecom kako bi zaradio novac i vratio kockarske dugove.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, kako piše dnevni list „ALO!“, postoje indicije da bi gest Trajkovića mogao biti mnogo ozbiljniji nego što je slučaj sa običnim „dečjim nestašlukom“.

Ovaj list se poziva na izjavu trenera Marka Nikolića posle meča, u kojoj se kaže da Trajkovićevo ponašanje nije tolerisano te na činjenicu da crno-beli nisu licencirali svog defanzivca za Jelen Superligu.

Prema saznanjima ovog lista, nekadašnji štoper Hajduka iz Kule i Vojvodine imao je velikih problema s kockom. Upravo to, smatraju u „ALO!“ mogao bi da bude glavni razlog zbog kojeg je Trajković „odlepio“ i udario igrača Ludogoreca.

„Zbog Trajkovićeve problematične prošlosti bio sam protiv njegovog dolaska iz Vojvodine, ali sada je kasno. Znam za kockanje, za dugove koje ima. Moguće da nas je prodao, ali hajde da sačekamo“, navodi za ovaj list sagovornik koji se nalazi na visokoj funkciji u Partizanu.

Nekadašnji finasijer Hajduka iz Kule Nikola Džomba potvrdio je da je Trajković u svojoj prošlosti imao velikih problema sa kockom:

„Nije to namerno uradio. Nije mogao da se izbori s pritiskom. Ne znam da li se kocka i da li je nekom dužan novac. Lično sam Partizanu pozajmio 50.000 evra da isplati Branislava prilikom transfera iz Vojvodine. Mislim da je on od tih para namirio neka dugovanja, ali ne znam da li se ponovo zadužio“, rekao je Džomba za list „ALO!“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter