0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Lako je biti veliki u lakim situacijama, nismo poraženi a ne idemo dalje

Objavljeno: 08.08.14 u 09:19

Ekipa Partizana drugu godinu zaredom stala je na istom mestu od istog protivnika, pošto je ponovo u trećoj rundi kvalifikacija za LŠ eliminisana od Ludogoreca nakon remija u Humskoj od 2:2 i 0:0 iz prvog meča.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana Marko Nikolić dva dana posle eliminacije je proluftirao glavu, ali gorak ukus u ustima ipak mu je ostao nakon svega viđenog na terenu…

„Nismo poraženi, ali ne idemo dalje. Shodno običaju, ne bih ništa dodao na elaboraciju po završetku meča, jedino bih ponovo naglasio: sve pohvale igračima koji su završili utakmicu“, rekao je Marko Nikolić, a prenosi „Sportski žurnal“.

On je dodao da su njegovi momci pokazali veliku borbu igrajući sa 10 igrača posle isključenja Trajkovića:

„Lako je biti veliki u lakim situacijama. Veliku borbu, ogroman trud i više od 50 minuta sa igračem manje nije ispratila nagrada. Ali, moramo dalje, odradili smo dobar trening oporavka i već od danas ćemo se posvetiti Voždovcu“, kazao je šef struke beogradskih crno-belih.

Na pitanje da li nešto zamera igračima, Nikolić nije želeo u javnost da izlazi iznoseći „prljav veš“:

„Kritike ostaju u kući“, kratko je kazao trener Partizana. On je dodao da se Trajković izvnio svima u klubu posle isključenja u revanšu s Ludogorecom:

„Ne bih i ja da ga razapinjem. Zatražio je dozvolu da se izvini stručnom štabu i igračima. To je i učinio“, kazao je Nikolić koji uprko ovom izvinjenju nije želeo da licencira Trajkovića za utakmice u JSL.

Nikolić je, ipak, isključenje štopera Partizana ocenio kao „presudan detalj“:

„Presudan detalj. Sve je bilo na našoj strani. Iz nervoze i 0:2 za pet minuta smo stigli do 2:2 i ušli u ritam koji je nama odgovarao. Ipak, imam poverenje u igrački kadar! Izranjavani smo ušli i u ovu utakmicu, dali sve od sebe. Već od Voždovca nastavljamo sa pobedama“, smatra Nikolić.

Šef struke „Parnog valjka“ dodaje da eliminacija iz Lige šampiona neće poremetiti rad u klubu u pogledu eventualnog dovođenja novih igrača:

„Ne menja ovo ništa… Ipak, to je pitanje više za upravu… Prelazni rok ide malo sporije, takve su okolnosti“, smatra Nikolić.

Trener Partizana nije želeo da komentariše odluke glavnog sudije sa revanš meča s bugarskim predstavnikom u kvalifikacijama za LŠ, ali se osvrnuo na činjenicu da crno-beli već nekoliko poslednjih godina ne mogu da prebrode treće kolu u kvalifikacijama za LŠ.

„Nepremostiva nijansa. Sreća? Možda. Crveni karton? Možda. Prelazni rok? Možda“, podvukao je Marko Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter