3
Domaći fudbal

Bajković sve bliži kačenju rukavica o klin: Fudbale, hvala ti, ali dosta je bilo

Objavljeno: 08.08.14 u 09:33

Tokom prethodne sedmice u javnosti se pojavila informacija da je doskorašnji čuvar mreže Crvene zvezde Boban Bajković na rubu odluke da okonča igračku karijeru. Ovaj momak priznaje da samo što nije rekao, kako je naveo, „fudbale, hvala ti, ali dosta je bilo“.

CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN-SUPER LEAGUE 2013-2014

Ipak, Boban Bajković još zvanično nije rekao poslednje zbogom „najvažnijoj sporednoj stvari na svetu“. Međutim, kako je potvrdio u razgovoru za „Naše novine“, centimetri ga dele od te odluke.

Posle osvajanje šampionske titule sa crveno-belima delovalo je da će Bajković posle 11 godina u Ljutice Bogdana ipak otići u inostranstvo u potrazi za većom platom. Ponuda je bilo, ali, kako sam kaže, nisu ni izbliza onim koje bi se mogle opisati kao zadovoljavajuće.

„Treniram na Marakani i čekam. Zvalo me je njih stotine, ali nisam bio zadovoljan. Ako ne dobijem pravu ponudu biće ono ”Fudbale, hvala ti, dosta je bilo.” Neću po svaku cenu preko granice. Bio sam član velikog kluba, ostavio trag u Zvezdi i moram da držim do sebe. Ako ne dođe ponuda koja se ne odbija verovatno ću prekinuti karijeru“, rekao je Bajković za Naše novine.

On je dodao da ne želi da ostavi utisak bahatog čoveka, već da jedino želi da obezbedi svojoj porodici bolji život:

„Da ne misle ljudi kako sam neskromani i da želim milione i avione. Moram da dobijem korektne uslove. Zna se šta se pod tim podrazumeva. Hoću porodici da obezbedim bolji život“, podvukao je Bajković.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Stotine ga zvalo,ali nema pravu ponudu.Da nisi malo nerealan Bajkovicu,pa puno trazis.Nisi ti Bufon.Pre ce biti da si imao malo ponuda.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bajko je jedan od onih golmana koji moze sve da odbrani ali onda i da primi neki smesan gol, ali to je odlika velikih golmana. On je prethodne 2-3 sezone sigurno bio uvek medju 2 najbolja golmana nase lige. I prema tome smesne su mi price pojedinaca da ga niko nece, alo ljudi, nece covek da ide po svaku cenu, trazi nesto sto je zacrtao, ako moze moze, ako ne, nikom nista.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter