1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bajković ‘prepisuje’ od Ninkovića: Nova penzija na pomolu

Objavljeno: 03.08.14 u 19:31

Po okončanju prethodnog šampionata bilo je jasno da Boban Bajković napušta Crvenu zvezdu, spominjao se odlazak u francuski Evijan, govorkalo je da će ga Robert Prosinečki angažovati kada pronađe klub, ali na kraju ništa od toga nije bilo pa je Cetinjanin ostao bez posla što ga je navelo da razmišlja o sličnom potezu kao Miloš Ninković.

Bajković

„Ponuda ima, ali ne želim da idem ispod uslova koje sam postavio. Nisu to neke velike pare za strane klubove, ali su za ovdašnje uslove ogromne i samo me jedan takav ugovor zanima. Zbog toga ne žurim. A ako i ne bude takve ponude možda završim sa fudbalom. Neka smo mi živi i zdravi“ – rekao je Bajković u izjavi za Alo.

Dok ne pronađe klub Bajković trenira individualno u Beogradu, a najavljuje da će se pojaviti na Marakani sledeće subote kada je na programu meč 1. kola Jelen Superlige u kojem nejgova Crvena zvezda dočekuje niški Radnički.

Podsećamo da je odluku o privremenom ili trajnom penzionisanju doneo i Miloš Ninković koji će narednih šest meseci trenirati sa crveno-belima, ali uz vrlo male šanse da se u tom periodu ponovo aktivira.

Nema sumnje da bi eventualni povratak Bajkovića i Ninkovića bio veoma značajan za mladi tim Crvene zvezde, ali je pitanje koliko oni uopšte imaju motiova da se i dalje bore sa vetrenjačam u srpskom fudbalu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter