9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ninković se vratio na Marakanu: Samo sam još ja falio!

Objavljeno: 03.08.14 u 14:06

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u prošloj sezoni Miloš Ninković vratio se na Marakanu i narednih šest meseci treniraće sa crveno-belima.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ninković je jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule, ali je posle godinu dana napustio Zvezdu. Ipak, ukoliko do zime ne pronađe novi angažman nije isključeno da ponovo zaigra na Marakani.

Iako je dobar deo šampionskog tima napustio klub, u Zvezdi su ipak ostali Milijaš, Pečnik i Mijailović, što je obradovalo Ninkovića.

Drago mi je što se stara ekipa ponovo okuplja. Još samo ja falim“, rekao je Ninković, a prenosi Kurir. 

Imam mnogo prijatelja u Zvezdi. Družićemo se narednih meseci. Treniraću sa njima, ali neću igrati. Kakav bih ja čovek bio kada bih pogazio ono što sam rekao pre mesec dana. I dalje stojim iza toga i kao i tada kažem da nije u pitanju samo Crvena zvezda, koju volim, nego celokupno stanje u srpskom fudbalu, te konstantne priče o nameštanju, a i ne bih hteo da gušim mlade igrače“, naglasio je Ninković, koji nikada nije krio privrženost crveno-belima. 

Svi oko mene insistiraju na povratku. Nije ni meni lako, stalno se borim sam sa sobom, ali sam definitivno siguran da neću igrati do zime. Ako ne stigne ni do tada prava ponuda, onda će biti što biti mora, ja ne znam da radim ništa drugo osim da igram fudbal“, zaključio je Ninković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. ha,ha…jedan od najzasluznijih??????Toliko ga je bilo sramota od namestene titule da se nije ni radovao kod postignutih golova!!!! Pri tom to i javno prica !!!!!1

    0
    0
    Odgovori
  2. Nine,vrati se da gazimo i dalje grobare,da osvojimo opet titulu,onda EVROPA.A mladi igreci mogu samo da uce od tebe,to ce im mnogo znaciti.Vrati se i obraduj armiju DELIJA,znas ti koliko te vole.

    0
    0
    Odgovori
  3. Moramo sve da ucinimo da Ninkovic zaigra u novoj sezoni,Nine pogazi svoje obecanje moras to da uradis zbog delija.

    0
    0
    Odgovori
  4. Top Klasa, koju niko neće ni kao slobodnog igrača… On može da bude maestro Nine samo u zvezdi i nigde više…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter