0
Ostali sportovi

Šta rade Srbi kada im kažete: „Igrajte vaterpolo“?

Objavljeno: 02.08.14 u 19:08

Svi se pitaju šta je to selektor Dejan Savić rekao igračima na tajm-autu polufinalne utakmice sa Crnom-Gorom, kada je Srbija gubila sa 5:1. Mnogi su smatrali da je ključni detalj tog meča i fenemenalnog preokreta bilo uvođenje Branislava Mitrovića na gol u poslednjoj deonici. Savić je posle otkkrio da je ključni detalj bio dolazak Vujasa.

dejan-savic-vaterpolisti-srbije

A šta je to Deki rekao igračima, otkrio je kapiten Živko Gocić.

„Voleo bih da vidite vaše face, pa da mi kažete da li ste to vi. Ljudi moji, pustite rezultat!. Nemojte da jurite njihovu prednost. Samo počnite da igrate vaterpolo. Molim vas! – bile su selektorove reči koje su razdrmale ekipu.

A kada Srbima kažete da samo „igraju vaterpolo“, onda to bude rapsodija kao u poslednje dve četvrtine polufinala i u finalu sa Mađarima. Kao što su Nemci razbili Brazilce na Mundijalu, reče Pijetlović.

Inače, meč sa Crnogorcima obeležila je i sutuacija između Miloša Ćuka i Zdravka Radića, ismevanje golmana Radničkog, a Ćuk je posle obrazložio kako je on video tu sutuaciju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter