0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Drulović: Biću selektor Srbije

Objavljeno: 23.07.14 u 09:05

Nakon što je izjavio da je „smetao pojedincima„, Ljubinko Drulović je poručio da će jednom, ipak, sesti na klupu reprezentacije Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Moja je ambicija od starta bila jasna, želeo sam da ostanem, ali Savez je odlučio drugačije. Nisam mogao sam sebe da postavim. Bila mi je velika čast i zadovoljstvo što sam radio sa našim momcima, imao sam dobre saradnike, a ličnu satisfakciju za svoj rad u tom periodu dobio sam od Petkovića, Đurkovića, Živadinovića koji su otvoreno bili za mene“, kazao je Drulović.

VD selektor Srbije imao je ugovor sa čelnicima FSS koji je istekao 30. juna.

„Idem dalje svojim putem, ali verujem da ću jednog dana biti selektor Srbije. U karijeri sam uvek zaobilaznim putem dolazio do cilja“, tugaljivo je podvukao čovek koji je sa mladom selekcijom Srbije osvojio Evropsko prvenstvo.
Podsetimo, za selektora Srbije izabran je holandski stručnjak, Dik Advokat. Drulović je, takođe, istakao da stranac nije dobro rešenje za klupu „Orlova“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter