32
Domaći fudbal

Postavljen novi selektor Srbije!

Objavljeno: 17.07.14 u 09:04

Holandski stručnjak, Dik Advokat, dogovorio se sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije i u narednom periodu obavljaće funkciju selektora „Orlova“!

FSS-Srbija-LOGO

Prema ekskluzivnim informacijama lista „Sportski žurnal“, Tomislav Karadžić i Zoran Laković sastali su se sa holandskim trenerom i ponudili mu mesto selektora.

Rukovodeći kadrovi FSS uvereni su da je Dik Advokat pravo rešenje i kako piše „Sportski žurnal“ ponuđeni su mu „maksimalni uslovi koje FSS može u ovom trenutku da priušti“.

Za sada nije poznato o kojoj sumi je reč, ali jeste da je Advokat sezonu završio na klupi AZ Alkmara. Prethodno, ovaj stručnjak je radio u PSV, Zenitu, a kao selektor je predvodio Holandiju, Južnu Koreju, Rusiju i Belgiju.

U FSS su uvereni da će Advokat odvesti Srbiju na EP 2016, ali i na SP 2018. godine. Da li se slažete sa ovom odlukom FSS i da li verujete isto, podelite sa nama u komentarima…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
32 Komentara
  1. dragi moji… koliko dik advokat voli srbiju, i pozitivne rezultate u kvalifikacijama, toliko voli taj KARADŽIĆ -CRNOGORAC. MOLIM SVAKI F.K. U SRBIJI DA NE ANGAŽUJE FUDBALERE IZ NAJCRNJE GORE. GORI SU OD, NEĆU OTVARATI KOGA……. TAKO JE I U KOŠARCI, NEKI TRENER, koji je verovatno namerno kažnjavan, da ne sedi na klupi u ABA lizi, kluba koji trenira, bruka isramota za srpsku košarku, stvara jaku, tamo neku ….neću VAM REĆI, znate vi sve

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne smatram se toliko stručnim da ocjenjujem neči rad ali moje mišljenje kao i mišljenje većine čitalaca je da mi sebi nemožemo priuštiti taj luksuz da dovodimo strane trenere, a imamo mnogo naših koi su priznati u cjelom svjetu.Nadam se da je ova odluka FSS ispravna i da će se njihove prognoze ostvariti bar plasmanom na Evropsko prvenstvo, i da ovo neće biti još jedno mlaćenje prazne slame na naš račun.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisam cuo za njega,ali posto je vodio Zenit,Almar i PSV onda je sigurno dobar trener i mislim da bi nas na Evropskom Prvenstvu i na Svetskom Prvenstvu mogao odvesti i proci kvalifikacije. !!
    A mozda i do osmine-finala na Sp i Ep.. !!

    0
    0
    Odgovori
  4. jbt na wikipediji vec pise da je nas trener…koliko su brzi 😀 ja cisto da proverim koje i sta je mislim znam ko je ali eto cisto :))

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter