0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Drulović: Stranac selektor nije dobro rešenje za Srbiju

Objavljeno: 22.07.14 u 19:58

Novi selektor Srbije je Dik Advokat, a Ljubinko Drulović je ostao kratkih rukava. Holandski stručnjak je dobio prednost zbog iskustva i uspeha na međunarodnoj sceni.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Govorili su da sam suviše mlad, bez iskustva, a zaboravili su da sam u fudbalu preko 30 godina. Tako je to u fudbalu, takav je život profesionalca i moram da prihvatim njihovu odluku“ – azočaran je Drulović.

Srpski stručnjak se slaže da Holanđanin ima iskustvo, ali nije to sve u fudbalu.

„Advokat jeste iskusniji od mene, ali ne poznaje Srbiju, nije emotivno vezan za Srbiju kao što sam ja. U pitanju je totalno drugačiji mentalitet. Zato smatram da stranac nije dobro rešenje za nas“ – rekao je Drulović za Mozzart Sport.

Srbin nema konkretne planove vezane za nastavak karijere.

„Moja ambicija je bila da vodim Srbiju i možda će se do desiti za pet, deset ili 15 godina. Trenutno ne znam šta ću raditi. Prolongiranjem u vezi sa selektorskim mestom izgubljeno je dragoceno vreme. Sada je nezgodan tajming za preuzimanje bilo kog kluba ili reprezentacije. Moja želja što se tiče budućnosti je da preuzmem neku reprezentaciju i da sa njom učestvujem na SP u Rusiji 2018. godine“, zaključio je Drulović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter