1
Domaći fudbal

Portugalci pišu: Lazović sve dalji od Marakane (ANKETA) (FOTO)

Objavljeno: 22.07.14 u 11:39

Tokom jučerašnjeg dana jedna od najzanimljivijih sportskih vesti stigla je iz Portugalije, u kojoj se sve glasnije priča da bi Zvezdin veznjak Darko Lazović mogao da zaigra za Benfiku i postane za novog člana Liverpula, Lazara Markovića.

darko-lazovic

Kako se saznaje, Portugalci su spremni da u klupsku kasu tima sa Marakane uplate obeštećenje u iznosu od dva miliona evra.

Da vest o interesovanju Benfike nije plod fikcije domaćih novinara potvrđuje i naslovna strana tiražnog lista „Abola“. Naime, ovaj portugalski dnevnik piše da su skauti Benfike već gledali Lazovića i da su više nego zadovoljni viđenim.

Darko-Lazovic-List-ABOLA

Ono što bi, jedino, moglo da spreči transfer Lazovića jeste uprava tog kluba. Naime, na Marakani izuzetno cene igre Darka Lazovića, a zbog teške finasijske situacije čelnici crveno-belih svesni su da pod hitno moraju da donesu neke novce.

Ranije su čelnici Zvezde ustanovili da Lazović neće biti prodat pošto-poto, a generalni sekretar Zvezdan Terzić javno je kazao da smatra da Darko Lazović košta „barem dva miliona evra„.

Preostaje da se vidi hoće li ova ponuda Benfike zadovoljiti ukuse uprave Zvezde. Prema transfermarketu, vrednost Darka Lazovića u ovom ternutku je 3,08 miliona evra. Dakle, ponuda Benfike je ispod realne.

Ko će posle sednice Skupštine KK Partizan ostati u klubu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter