0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić: Lazović vredi najamnje 2 miliona evra

Objavljeno: 08.07.14 u 11:28

Generalni sekretar FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić javnosti je saopštio da je klub sa Marakane postigao konsenzus oko minimalne cene najboljeg igrača ovog tima, Darka Lazovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Upravni odbor je odlučio da minimalna cena za Lazovića bude dva miliona evra i to je naša definitivna odluka“, rekao je gensek crveno-belih, Zvezdan Terzić.

Terzić je poručio da je ponuda Standarda bila izuzetno ohola i prepuna potcene,  i dodao je da sjajni fudbaler crveno-belih poseduje nesrazmerno veći kvalitet u odnosu na pare koje su Belgijanci bili spremni da izdvoje za njega.

„Lazović je reprezentativac Srbije, najbolji igrač Zvezde. Žao nam jer jer smo hteli da mu izađemo u susret, ali s obzirom na to da je on najbolji igrač u Srbiji, nemam dilemu da će se pojaviti neka druga ponuda. Ako se pojavi neka koja odgovara i njemu i Zvezdi, nećemo biti smetnja“, podvukao je Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter