0
Fudbal

Lazović zamena za Markovića?

Objavljeno: 20.07.14 u 21:46

Tri srpska fudbalera su ovog leta napustila Benfiku – Lazar Marković je otišao u Liverpul, Filip Đuričić na pozajmicu u Majnc, a Stefan Mitrović je prodat Frajburgu, međutim Miralem Sulejmani bi ponovo mogao da ima društvo u vidu kolege iz reprezentacije pošto je na meti „orlova“ vezista Crvene zvezde Darko Lazović.

Darko-Lazovic-Charlie-Adam-Scotland-v-Serbia-_2825218

Naime, skauti kluba iz Lisabona još jednom su juče na utakmici protiv Mehelena gledali uživo Lazovića, i imali su šta da vide pošto je povremeni reprezentativac Srbije bio strelac izjednačujućeg gola za Zvezdu, a sada je na treneru Žoržu Žesušu da odluči da li mu je Srbin potreban već ove sezone.

Benfika je umesto Markovića već dovela Brazilce Taliska i Viktora Andradea, kao i Janika Đaloa pa je pitanje da li će trener Benfike posegnuti za još jednim pojačanjem koje bi morao da plati oko dva miliona evra koliko crveno-beli traže za svog najboljeg igrača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter