0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Još jedan ljubimac „Grobara“ pojačava Fenerbahče

Objavljeno: 19.07.14 u 17:38

Bivši igrač Partizana i ljubimac „Grobara“ Jan Veseli (24, 213) se po svoj prilici vraća u Evropu i to u redove Fenerbahčea, prenose turski mediji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Navodno, češki krilni igrač je napustio Denver i dogovorio trogodišnju saradnju (2+1) sa timom Željka Obradovića. Veseli je prethodne tri godine igrao u NBA ligi, pre Denvera bio je član Vašington Vizardsa, u koje je stigao nakon nekoliko sjajnih godina u Partizanu.

Čeh je sa Partizanom osvojio devet titula i igrao na Fajnal-foru Evrolige, a 2010. je proglašen za najboljeg mladog igrača Evrope.

Vizardsi su ga izabrali kao 6. pika na draftu 2011, ali nije mnogo igrao u NBA. Ima prosek od 3,6 poena i 3,5 skokova. Njegov zastupnik je menadžer Aleksandar Rašković, koji zastupa Bogdanovića i Obradovića.

Podsetimo, Fenerbahče je već doveo nekoliko fenomenalnih pojačanja. U Istanbul su stigli Bogdan Bogdanović, Riki Hikman i Endru Gaudelok.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter