5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pljuštaće otkazi u Zvezdi, Terzić zgranut: Od 160 zaposlenih, nema pravnika da odgovori na pismo!

Objavljeno: 26.06.14 u 09:54

I dok se Marakana nalazi u mraku, što bukvalnom zbog isključenja struje, što figurativnom zbog katastrofalne situacije, VD genseka Zvezdan Terzić najavljuje da će klub morati da prođe kroz kadrovske promene u vanigračkom sektoru.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Alarmantna situacija na crveno-beloj strani Topčiderskog brda čini se svakim novim danom doživljava novi vrhunac. Odluka čelnika UEFA da suspenduje Zvezdu iz evropskih takmičenja delovala je kao najjači udarac koji klub može da pretrpi, ali demanti je ubrzo stigao.

U klub je stigla nova uprava na čelu sa Zvezdanom Terzićem koji je stigao pod plaštom mesije, međutim, katanac i dalje najozbiljnije preti najtrofejnijem srpskom klubu. Nove pretnje su stigle u Ljutice Bogdana, ovog puta iz FIFA, a svetska kuća fudbala traži sedam miliona evra kako bi klub dobio licencu da se takmiči čak i u domaćoj JSL.

Zvezdan Terzić, koji se odrekao primanja u narednih šest meseci, kaže da je trenutna upravna garnitura spremna da na svoja leđa preuzme odgovornost za loše poteze njihovih prethodnika, a navijači su već pokrenuli peticiju za pomoć jedinom srpskom šampionu Evrope u istoriji.

Kako saznaje Blic, crveno-beli, neposredno pre nego što su izbačeni sa evro-scene, imali su mesec dana da pronađu sumu od oko 837.000 evra. Misija tada nije bila nemoguća, a tu informaciju su navodno znali tadašnji gensek Miodrag Zečević, njegov zamenik Stefana Pantovića, generalni sekretar FSS Zoran Laković.

Iako su u pitanju bila dugovanja nekih prethodnih uprava, čelnici Zvezde su ostali nemi na upozorenja. Epilog je svima poznat, a nova rukovodeća garnitura najavljuje detaljnu istragu i obraćanje javnosti uz odgovore na da li eliminacija Zvezde iz Evrope krivica navedenog trija.

Međutim, do tada crveno-beli imaju još okean problema da reše. Usput, kako tvrdi Terzić, pregršt njih je i bizarne prirode:

„Od 160 zaposlenih u klubu Zvezda nema nijednog diplomiranog pravnika da napiše običan ugovor! Nijednog. Moraju da se naprave radikalni rezovi da se Zvezda ne ugasi. U Zvezdi sam zatekao apatiju, žabokrečinu i moramo to nekako da razdrmamo – posredno je Terzić najavio ono što će uslediti narednih dana na „Marakani“, rekao je Terzić, preneo Blic.

Prema očekivanjima, čak 100 ljudi će na Marakani „popiti korpu“ i biće im pokazano na izlazna vrata.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter