0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džajić i Zečević podneli ostavke, Terzić na Marakani!

Objavljeno: 19.06.14 u 19:52

U ovim trenucima na Marakani održava se sastanak UO, a prema našim informacijama sa lica mesta, Dragan Džajić i Miodrag Zečević podneli su ostavke. Na sastanku je i Zvezdan Terzić, koji bi mogao da zauzme mesto generalnog sekretara.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sastanak Upravnog odbora na Marakani je počeo pre više od sat vremena kasnije jer nisu svi članovi stigli na vreme, pošto se čekao Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma.

Ipak, na stadion Crvene zvezde stigao je Zvezdan Terzić i na taj način samo potvrdio spekulacije o tome da će preuzeti neku od funkcija u upravi crveno-belih.

Posle sat vremena, stiže informacija da su Dragan Džajić i Miodrag Zečević podneli ostavke, a očekuje se da Terzić zauzme mesto generalnog sekretara!

Dok ne bude izabran novi predsednik klubom će upravljati privremeni organ u sastavu Svetozar Mijailović, Branko Radujko, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i Nebojša Čović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter