7
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezdaši pokrenuli peticiju za prikupljanje novca kako bi se izbegla kazna FIFA

Objavljeno: 25.06.14 u 21:11

Priču oko oduzimanja bodova ili čak selidbe u niži rang usled neispunjavanja finansijskih obaveza prema bivšim igračima koji su dobili sudske sporove potvrdio je dana prilikom promocije novog trenera Nenada Lalatovića novopečeni generalni sekretar kluba Zvezdan Terzić.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naime, ukoliko u roku od mesec dana Crvena zvezda ne pronađe sedam miliona evra kako bi ispunila svoje dužničke obaveze FIFA će posegnuti za rigoroznim sankcijama.

Ovo glasno izgovoreno upozorenje praktično je primoralo pojedine navijače Crvene zvezde da na poznatom sajtu peticije24.com pokrenu inicijativu za otvaranje žiro računa na koji bi svi kojima su klupske boje na srcu mogli da pomognu svojoj ljubavi.

Do ovog trenutka peticiju je potpisalo nešto preko 150 ljudi, ali nema sumnje da će kada se ova akcija pročuje i raširi po internetu broj potpisnika biti daleko veći, a koliko će novca biti skupljeno to je već neka druga priča.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Nek skupljaju sami,mada sve lici na pricu,iskonstruisanu tako da ce u poslednjim momentima uspeti da skupe novac.U stvari naravno,pomoci ce im drzava sa nasim veliki vodjom na celu.
    Ali realno,mogao bo isti taj veliki vodja osim narko dilerima i tajkunima da se malo pozabavi i time gde je i kako nestalo 60-70 miliona evra iz njegovog voljenog kluba

    0
    0
    Odgovori
  2. nemam nista protiv vas dao bih ali neka bude bilo ko pa cak i vujosevic samo ne neko iz uprave kluba jer ce to da nestane kada mogu ovi iz galatasaray mozemo i mi

    0
    0
    Odgovori
  3. Veliki sam Zvezdas ali ne bi dao ni dinara! Kada se nadje krivac za dug, kada se osudi, tek tada cu biti spreman za pomoc mojoj Zvezdi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter