0
Fudbal

Šuker čuva klupu bivšem saigraču, Kovač ostaje selektor

Objavljeno: 24.06.14 u 11:16

Reprezentacija Hrvatske eliminisana je sa Svetskog prvenstva u Brazilu pošto je sinoć poražena od Meksika rezultatom 3:1.

niko-kovac

Posle poraza koji je ujedno značio i kraj mundijalskih snova za „Vatrene„, prvi čovek Fudbalskog saveza Hrvatske izjavio je da nema nameru da smeni Nika Kovača sa kormila reprezentacije.

„Nema šta da se kaže, Meksiko je bio bolji. Do iskustva se na velikim takmičenjima dolazi izuzetno teško, a znam da ćemo mi proći kroz još mnogo sličnih epizoda kao što je ova sa Meksikom. Bilo kako bilo, Niko sigurno plovi na svom brodu, on će ostati na klupi“, rekao je prvi čovek Fudbalskog saveza Hrvatske i bivši napadač Reala iz Madrida.

Šef struke „Kockastih“ posle eliminacije nije imao razloga za zadovoljstvo:

„Meksiko je pokazao poštovanje prema nama, nisu vršili presing jer su pribojavali kontre, ali mi smo u drugom poluvremnu, posle velikog nadmudrivanja, na kraju fizički pali. A to ne mogu da objasnim, ne znam zbog čega se to dogodilo. U svakom slučaju, oni su bili bolji i zasluženo idu dalje, nema im se šta prigovoriti“, ocenio je Kovač.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter