2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Hvala igračima na vanzemaljskoj energiji

Objavljeno: 23.06.14 u 12:12

Dosadašnji trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović otkrio je da je njegova namera bila da ostane na Marakani i da odluka o odlasku nije bilo samo njegova. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Stojanović je posle godinu dana napustio klub iako je prekinuo niz Partizana i doneo titulu posle sedam godina.

Prekinuo sam svoj odmor i došao u Beograd sa željom da nađemo rešenje za aktuelne probleme i popričamo o ciljevima za novu sezonu, ali na žalost u tome nisam bio uspešan. Razloga za moj odlazak ima više, prouzrokovani su mnogo čime i odluka nije isključivo samo moja“, izjavio je Stojanović i dodao:

Ostvarili smo cilj koji nam je bio postavljen kao imperativ na početku sezone. Drago mi je što smo usrećili mnoge. Put je bio težak i pustio je svoje posledice. Na tom putu nikad nisam bežao od odgovornosti“, naveo je Stojanović, prenosi Beta. 

On ne krije da je ponosan na sve što je uradio u Crvenoj zvezdi, a posebno je pohvalio svoje igrače.

Hvala Crvenoj zvezdi na poverenju u protekloj sezoni, navijačima na fascinantnoj podršci i vetru u leđa koji nas je vodio do cilja, stručnom štabu na saradnji, svim zaposlenima i igračima na vanzemaljskoj energiji. Oni su izneli najveći teret. Ponosan sam što sam bio deo ove priče“, rekao je Stojanović. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter