0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Terzić: Stojanović više nije trener, imamo nekoliko kandidata

Objavljeno: 21.06.14 u 20:42

Novi vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, potvrdio je da Slaviša Stojanović više nije trener crveno-belih.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zvezdin spas“, kako je ocenjen Zvezdan Terzić VD generalnog sekretara kluba sa „Marakane“ obavestio je javnost da taj najtrofejniji srpski klub više neće sarađivati sa dosadašnjim šefom struke.

„Posle razgovora sa Stojanovićem u petak smo shvatili da se on umorio. Čovek je istrošio suviše energije, zdravlje mu je ugroženo… Bio je pod ogromnim pritiskom i zaslužio je da se malo odmori. Slaviša ne veruje da može da izdrži još godinu pod toliki pritiskom. Uz najbolje želje i volju želeo je da ode. Zbog toga je sada potpuno jasno da on neće ostati trener Zvezde“, objasnio je Terzić.

Odmah po dolasku nove garniture u upravu Zvezde, spekulisalo se o odlasku dosadašnjeg šefa struke. Javnost uveliko spekuliše o njegovom nasledniku:

„Prosto iz poštovanja prema Stojanoviću nismo želeli da neke dalje priče dok ne obavimo razgovor sa njim. Sada je na dnevnom redu to pitanje oko njegovog naslednika. Kandidata ima nekoliko. Lično nisam pristalica pukog zadovoljavanja forme. Odnosno ne želim neko veliko fudbalsko ime koje iza sebe nema dobar trenerski rezultat i sigurno je da takve stvari nećemo raditi. Ne želimo da pravimo neki „kišobran“ iza koga ćemo se zaklanjati u slučaju neuspeha. Ali takođe moramo maksimalno da podržimo onoga kome ukažemo poverenje“, poručio je Terzić, preneo Blic.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter