3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović napušta Marakanu

Objavljeno: 21.06.14 u 08:40

Vest da bi Dragan Stojković mogao da dođe na klupu Crvene zvezde, koju su Slaviša Kokeza i Zvezdan Terzić u međuvremenu demantovali, znači da za slovenačkog stručnjaka srpskog porekla Slavišu Stojanovića više nema mesta u klubu sa Marakane.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener za kojeg je malo ko u Strbiji čuo pre nego što je došao u Ljutice Bogdana uspeo je da sa svojim timom uz sve probleme prekine dominaciju Partizana, ali čini se da to novoj garnituri nije dovoljno pošto se već krenulo u potragu za novim šefom stručnog štaba.

Kako saznaje Žurnal Stojanoviću neće biti ponuđeno da nastavi ugovor sa Crvenom zvezdom iako u njemu postoji klauzula da ukoliko u prvoj godini donese trofeje klubu može da se nada produžetku saradnje.

Stojanović je nakon jučerašnjeg razgovora sa Kokezom i Terzićem rekao da još uvek ništa nije odlučeno odnosno da će sve biti poznato u naredna dva do tri dana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Nek dovedu nekog skupog trenera za kog nece imati para da ga plate pa ce opet biti arbitrazna komisija i sankcije za Zvezdu. Sraman potez bi to bio.Pustite coveka da radi svoj posao.U blatu do kolena je postigao ono sto retko ko bi. Bravo Stojanovicu !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter