0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Piksi se vraća u Zvezdu?

Objavljeno: 19.06.14 u 21:59

Dragan Stojković u Crvenoj zvezdi nije bio samo još trener, a i to bi moglo da se promeni ukoliko se ispostave tačnim saznanja Kurira da se uprava kluba sa Marakane nalazi u završnoj fazi pregovora sa Piksijem u vezi preuzimanja prvog tima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenosi ovaj list Stojković je prvi pik Slaviše Kokeze koji je očigledno postao alfa i omega u Crvenoj zvezdi s tim da bi peta Zvezdina zvezda dobila specifičnu ulogu odnosno po prvi put u našoj zemlji pojavila bi se fukcija tim menadžera odnosno Piksi bi pored trenerske uloge bio zadužen i za dovođenje igrača u klub.

Međutim, ne bi trebalo zaboraviti da je Piksi navodno u pregovorima i sa Fudbalskim savezom Srbije oko preuzimanja selektorske pozicije pa se postavlja pitanje ko će pre devojci, pardon – Stojkoviću. Na ponudu Saveza Piksi je odgovorio da će razmisliti, u nadi da će u međuvremenu dobiti neku atraktivnu ponudu za angažman u inostranstvo. Do sada je dobijao ponude iz Australije i Ujedinjenih Emirata, što je finansijski primamljivo,ali on bi sada da  se okrene građenju ozbiljne trenerske karijere, a odlazak na istok u tom smislu ne bi bio baš najbolji izbor.

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u istoriji kluba već je obavljao funkciju predsednika, a isto mesto je svojevremeno obavljao i u Fudbalskom savezu Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter