0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić: Nismo zvali Piksija i Kokeza i ja nismo Koperfild!

Objavljeno: 20.06.14 u 16:17

Vršilac dužnosti genseka FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić naveo je da niko iz kluba nije kontaktirao Dragana Stojkovića Piksija, koji se spominje kao kandidat za novog trenera.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Doskorašnji predsednik OFK Beograd je rekao da klubom trenutno upravlja Upravni odbor, a da odlazećeg predsednika Dragana Džajića menja Svetozar Mijailović. Terzić je takođe dodao da predstoje razgovori sa fudbalerima i trenerom Slavišom Stojanovićem, te da će novo rukovodstvo pokušati da zaustavi osipanje igračkog kadra.

„Ne znamo ko će od igrača ostati i moramo do ponedeljka da obavimo razgovore sa svima koji su u Beogradu. Želimo da čujemo njihove planove i vidimo koje klub ima obaveze prema njima. Imamo i mi naše kriterijume, znamo na koga računamo, Zvezda ima šampionski tim i pokušaćemo da zaustavimo osipanje“, rekao je Terzić novinarima na stadionu Crvene zvezde posle sednice klupskog Odbora za hitna pitanja.

On je dodao da trener Slaviša Stojanović zaslužuje pun respekt jer je osvojio dugo čekanu šampionsku titulu i da je potrebno čuti njegovo mišljenje i rekao da klub nije kontaktirao Dragana Stojkovića Piksija, koji se pominje kao moguće rešenje za trenersku poziciju.

Terzić je objasnio da trenutno klubom upravlja Upravni odbor, a ne privremeno telo, a da odlazećeg predsednika Dragana Džajića menja predsednik Skupštine Svetlozar Mijailović.

Upravni odbor ima obavezu da u roku od 30 dana raspiše izbore za novog predsednika. Očekuje reorganizacija kluba i sistematizacija radnih mesta. Moramo da donesemo strateške odluke kada je u pitanju funkcionisanje kluba u narednom periodu i da vidimo da li po svaku cenu ići na titulu ili se okrenuti mlađim igračima i omladinskoj školi. Nadam se da ćemo u toku naredne nedelje zauzeti konkretan stav kako da Zvezda stane na prave noge. Terzić i Kokeza nisu Dejvid Koperfild, znamo svi da klub ima ogromne finansijske probleme, ali moramo da nađemo rešenje“, poručio je Terzić, koji je u četvrtak preuzeo funkciju od dosadašnjeg genseka Miodraga Zečevića.

Potpredsednik Slaviša Kokeza rekao je da očekuje da će se u prvoj polovini jula raspisati izbori za novog predsednika kluba.

„Nismo razgovarali o mogućem kandidatu, Upravni odbor će u skladu sa dogovorom da odredi termin održavanja izbora. Prioritet kluba u narednom periodu biće razgovori sa igračima i stručnim štabom, kako bismo videli sa čime raspolažemo“, istakao je Kokeza.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter