0
Fudbal

Mažić sudi Mesiju – Argentina – Iran (18.00)

Objavljeno: 21.06.14 u 17:27

Drugo kolo grupe F od 18.00 časova otvaraju reprezentacije Argentine i Irana. „Gaučosi“ su u prvom meču slavili protiv Bosne i Hercegovine (2:1), dok su izabranici Karlosa Kejroša remizirali sa Nigerijom (0:0).

Osim što će na teren jedan od najboljih ihrača na svetu, Lionel Mesi, pravdu će deliti srpski arbitar Milorad Mažić. To je samo dokaz da je Srbin odlično odradio posao u prošlom susretu, kada je sudio duel između Nemačke i Portugalije.

lionel mesi

Prva zvezda „gaučosa“ Lionel Mesi ističe da njegovoj ekipi najviše odgovara formacija 4-3-3, a ne 5-3-2. Ipak, selektor Alehandro Sabelja forira taktiku sa dvojicom napadača.

– Najviše volim sistem koji će nam omogućiti da igramo ofanzivnije. Ako ne igramo po formaciji 4-3-3, onda ispašta ceo tim. Kun Aguero i ja smo često bili sami u napadu protiv Bosne i Hercegovine i to je nešto što mora da se promeni. Mi smo Argentina i moramo se usmeriti na sebe, a ne da se prilagođavamo protivniku – poručio je napadač Barselone.

Sa druge strane, centarfor Irana Reza Gokanedžad smatra da uloga autsajdera na meču sa Argentinom može da pomogne njegovoj ekipi.

ARGENTINA – IRAN (18.00)

Stadion: Governador Magaljaeš Pinto (Belo Horizonte); Sudija: Milorad Mažić;

Argentina (4-2-1-3): Romero – Zabaleta, Fernandez, Garaj, Roho – Maskerano, Gago – Di Marija – Mesi, Aguero, Iguain;

Iran (4-3-2-1): Hađiđi – Hoseini, Sadegi, Montazeri, Puladi – Šođei, Tejmurijan, Nekunam – Deđaga, Hajsafi – Gučaneđad.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter