0
Fudbal

Miler het-trikom uveličao jubilej Pancera (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.14 u 20:14

Derbi prvog kola grupe G igrali su Portugalija i Nemačka, a junak meča je trostruki strelac Tomas Miler, dok je jedan gol postigao i Humels. Sigurno niko nije očekivao da će Panceri, koji su igrali jubilarni 100. meč na Mundijalima, pregaziti Portugalce, predvođene najboljim fudbalom na svetu. Kristijano Ronaldo se nije ni video na terenu, nije to bio onaj as iz Real Madrida, srpski sudija Milorad Mažić odradio je odlično svoj posao.

Miler

Panceri zaista nisu mogli da požele atraktivnijeg protivnika za jubilej, a od večeras će biti prva reprezentacija na svetu koja je došla do ove brojke. Tradicija jebila na strani Nemaca koji imaju devet pobeda, nasuprot tri poraza u 17 mečeva.

nemacka

Portugalija je ofanzivno počela meč, dva puta je šut oprobao kristijano Ronaldo, ali su u vođstvo došli – Nemci. Pereira je skrivio jedanaesterac u 12. minutu, a egzekutor je bio Tomas Miler. Prvi napadač Portugala Ugo almeida napušta igru zbog povrede, a posle kornera su Panceri povisili rezultat. Mats Humels je odlično reagovao na centaršut Klosea, igrao se 32. minut. Tu tek počinju prave muke Ronalda i drugara. Pepe je glavom udario Milera i zaradio crveni karton, u 37. minutu. Prvo poluvreme je produženo za dva minuta, i pred odlazak na odmor Miler se još jednom upisuje u strelce.

Svi su se pitali hoće li nešto učiniti Ronaldo u drugom poluvremenu… Nemci su imali brojčanu prednost, stvarali šanse.. Povredio se Koentero, nešto kasnije i Humels. Mario Gese je promašio čistu šansu, ali je su Panceri ipak stigli i do četvrtog kola. Prvi het-trik na Mundijalu postigao je Miler, i kasnije praćen ovacijama napustio teren. Nismo videli koliko može Portugal na ovom Mundijallu, a Nemci su ostavili fantastičan utisak.

NEMAČKA – PORTUGALIJA 4:0

Miler 12, 45+1 Humels 32,

Stadion: Itaipava arena Fonte Nova, Salvador. Sudija: Milorad Mažić.

Nemačka: Nojer, Lam, Merteaker, Humels, Boateng, Havedes, Kedira, Ozil, Kros, Gece, Miler.

Portugalija: Patrisio, Alveš, Pepe, Pereira, Koentrao, Veloso, Almeida, Mireleš, Nani, Mutinjo, Ronaldo.

Nemačka 3, Gana 0, SAD 0, Portugalija 0.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter