0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Koristili smo svoje prednosti (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.14 u 23:04

Košarkaši Crvene zvezde Telekom pobedili su Mega Vizuru i u drugoj polufinalnoj utakmici i tako se plasirali u finale plej ofa. Obe ekipe bile su izuzetno šuterski raspoložene, a meč se završio rezultatom 101:95, na zadovoljstvo velikog broja Zvezdinih pristalica koji su došli u novobeogradsku Halu sportova.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Navijači su četu Dejana Radonjića u svlačionice ispratili skandiranjem „Hoćemo titulu!“, a finalna serija u kojoj se crveno-beli bore za dugo čekani trofej počinje u subotu.

Mladi Luka Mitrović je posle meča izjavio da je on bio dosta teži od prve polufinalne utakmice:

„I to zbog razloga što je Mega Vizura večeras nastupala u kompletnom sastavu. Morali smo da svedemo izuzetno talentovanog i napadački orijentisanog protivnika na što manji broj lakih poena. U prvom poluvremenu to nismo uspeli da uradimo, njih je dobro služio šut. Ipak, u trećoj deonici smo ih sveli na samo 15 poena dok smo mi istovremeno uspešno sproveli nekoliko kontranapada i došli do prednosti koja nas je odvela do na kraju do zaslužene pobede. Ovim smo završili polufinalnu seriju i okrećemo se finalu protiv Partizana“ – zaključio je mladi krilni centar.

Trener Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić je posle završetka polufinalne serije imao samo reči hvale za protivnika:

„Čestitam Mega Vizuri na sjajnoj sezoni. Igrali smo ove godine dosta meč protiv njih, bili smo svesni da će plej of serija biti teška. U prvom meču igrali su bez Micića i Dangubića, a mi smo to iskoristili na pravi način. Oni su jedan jako talentovan tim, uz nekolicinu iskusnijih igrača. To je tim koji je dao najveći broj imena za širi spisak reprezentacije Srbije, tim koji je tokom cele godine rastao. Znali smo da će nam njihov kvalitet doneti neke stvari koje smo i imali i prilike da vidimo na ove dve utakmice“ – istakao je Radonjić pre nego što je dodao:

„Međutim, na sve to smo uspeli da odgovorimo. U drugom poluvremenu smo uspostavili kontrolu meča, a u samoj završnici utakmice bili smo pametni i skoncentrisani, koristeći sve naše prednosti kako bismo došli do rezultata. Na kraju smo zasluženo slavili i plasirali se u finale sa skorom od 2-0“ – izjavio je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter