1
Evropske lige

Nikola Žigić postao slobodan igrač!

Objavljeno: 10.06.14 u 14:03

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije, Nikola Žigić, nakon puno natezanja i spekulacija, ipak je zvanično napustio ekipu Birmingema kao slobodan igrač.

NIKOLA ZIGIC

Iako je obostrana želja bila da do nastavka saradnje dođe, bivši 202 centimetra visoki napadač Crvene zvezde ipak nije dobio produženje ugovora sa engleskim klubom.

Tim sa Sent Endrjuza saopštio je da je srpskom golgeteru ponđena dramtično niža plata (po prethodnom ugovoru zarađivao 70.000 funti nedeljno), što nekadašnji golgeter  Santandera i Valensije nije želeo da prihvati.

„Nikola nije želeo da prihvati našu ponudu, tako da tražimo zamenu za njega. Želimo da mu se zahvalimo, ostaće upamćeni kao veoma popularan igrač u istoriji Birmingema“, rekao je menadžer Birmingema Li Klar.

Pored Nikole Žigića, Birmingem napušta i Kris Burk. Ranije se pričalo da bi Nikola Žigić mogao da se vrati na „Marakanu“, ali po svoj prilici ovaj 33-godišnji igrač neće dogodine oblačiti crveno-beli dres beogradskog kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter