0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Birmingem želi da zadrži Žigića

Objavljeno: 08.05.14 u 15:34

Nekadašnji golgeter Crvene zvezde NIkola Žigić na dobrom je putu da ostane u Birmingemu. Naime, ovaj ostvrski klub spreman je da srpskom internacionalcu ponudi novi ugovor.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Zvali su me predstavnici Birmingema i predočili želju da Žigić ostane u klubu“ rekao je Žigićev menadžer Milan Ćalasan i nastavio:

„Rečeno mi je da uslovi nvoog ugovora ne mogu da budu na nivou dosadašnjih, ali su, uzimajući u obzir Žigićeve godine, veoma respektabilni. Ako bi se produžila saradnja, to bi bilo na dve, možda čak i tri sezone. U svakom slučaju, pred nama je tema za razmišljanje, uskoro ću na Ostrvo da se detaljnije informišem i, zajedno sa Žigićem, koji, zbog obaveza dece u školi ostaje u Engleskoj do 18. maja, razmotrim ponudu“.

Žigić (34) u Birmingemu je od 2010. godine, a za klub je odigrao 128 mečeva i postiga 32 gola.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter