4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Žigić ponovo u Zvezdi: Realnost ili pusti san?

Objavljeno: 10.05.14 u 12:08

Informacija da Nikoli Žigiću ovog leta ističe ugovor sa Birmingemom raspalila je maštu navijača Crvene zvezde koji su se ponadali da bi visoki napadač možda mogao da se vrati na Marakanu kako bi pomogao voljenom klubu u sledećoj sezoni u kojoj ga čekaju veliki izazovi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, bivši reprezentativac Srbije u izjavi za Žurnal kaže da u ovom trenutku nije realno da ponovo obuče crveno-beli dres uz opravdanje da bi priliku trebalo da dobiju mlađi igrači.

„Svi dobro znaju koliko volim klub, ali šanse da se vratim su veoma male. Mislim da bi priliku u Zvezdi trebalo da dobiju mladi igrači koji će je vratiti na staze stare slave“ – rekao je Žigić za Žurnal.

Iskusni centarfor je dodao da je moguće da će mu Birmingem, kojem je pomogao da opstane u Čempionšipu, ponuditi novi ugovor što je i želja navijača iz drugog po veličini grada u Engleskoj.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

4 Komentara

  1. Ajde vise sta seru,kao „vratio bih se ,svi znate koliko ja volim Zvezdu,ali sanse su male bla,bla,bla……“ pa ako je toliko volis vratise onda

    0
    0
    Odgovori
  2. hahaha Svi znamo koliko mi je vise stalo do sebe samog tako da mi je bitnije da zaradim jos koju hiljadarku preko. To je odgovor koji razumem a ovako kad ga ukrasavaju samo mi vredjaju intelekt.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter