0
Top News

Ćorluka: Brazil nije otkrio sve karte u meču sa Srbijom

Objavljeno: 09.06.14 u 15:27

Reprezentativac Hrvatske i defanzivac Lokomotive iz Moskve Vedran Ćorluka uveren je da fudbaleri Brazila nisu pokazali sve šta znaju u pripremnoj utakmici koju su nedavno odigrali sa Srbijom.

Vedran-Corluka

Bivši odbrambeni igrač zagrebačkog Dinama smatra da njegovi „vatreni“ imaju dovoljno kvaliteta da prođu u osminu finala predstojećeg Svetskog prvenstva u Brazilu.

„Oseća se neka pozitivna trema. Svi koji počnu da igraju fudbal sanjaju o Svetskom prvenstvu u Brazilu, a mi još igramo utakmicu otvaranja s domaćinom. Nema te ekipe koja se ne bi menjala sa nama. Uvek postoje želje i očekivanja, ali treba biti realan i reći da smo u teškoj grupi i da imamo podjednake šanse kao Kamerun i Meksiko za prolazak u drugi krug. Imamo ekipu za to i možemo to da ostvarimo“, istakao je Vedran Ćorluka.

On se nakon toga osvrnuo na analizu meča u kojem je je prvi favorit SP odmerio snage sa „orlovima“ i slavio prilično neubedljivo 1:0.

„Brazil je igrao protiv vrlo dobrog protivnika i nismo videli sve od Brazila u toj utakmici. Imaju još rezerve i mislim da će to pokazati u četvrtak. Zaigraće drugačijim stilom nego protiv Srbije. Ipak, u fudbalu je sve moguće, a budemo li razmišljali pesimistično, izgubićemo. Budemo li optimisti, možemo nešto da uradimo, uprkos tome što su fantastična ekipa s fantastičnim trenerom i prvi favorit za titulu“, navodi Ćorluka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter