0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radonjić: I u revanšu moramo da budemo dovoljno dobri (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.14 u 23:17

Trener i igrači Crvene zvezde Telekom pred početak plej-ofa jasno su naglasili da je želja osvajanje titule, ali i da je neophodno da ka ostvarenju te želje idu korak po korak. A pobedom nad Mega Vizurom u prvoj polufinalnoj utakmici (81:70) načinili su prvi korak.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Branko Lazić je posle trijumfa nad Mega Vizurom čestitao svojim saigračima na dobro odigranoj utakmici:

„Imali smo kontrolu nad igrom tokom čitavog meča, uz manje padove. Na nama da je da se u drugoj polufinalnoj utakmici potrudimo da ih smanjimo. U revanš duelu će biti mnogo teže nego što je bilo večeras zato što se u ekipu protivnika vraćaju Dangubić i Micić“ – izjavio je borbeni bek.

I trener Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić, pre svega je želeo da čestita svojim izabranicima na pobedi:

„Hvala i navijačima koji su došli da nam pomognu. Manje-više smo kontrolisali meč. Uputili smo veći broj šuteva za tri poena nego što je to za nas obično, a kao proizvod njihove igre u odbrani. Nema puno prostora za analize, znamo da nas čeka značajno kvalitetnija Mega Vizura u revanš meču. Oni su ekipa koja zaslužuje respekt. Moramo da budemo spremni da taj duel odigramo na visokom nivou kroz svih 40 minuta. Dobro znamo šta nas čeka i nadam se da ćemo biti na visini zadatka“ – istakao je Radonjić. Strateg crveno-belih prokomentarisao je i dobru igru u defanzivnom segmentu svojih igrača:

„Znali smo da je značajno da budemo kvalitetniji u tom segmentu nego što smo bili u mečevima koje smo izgubili u ligaškom delu takmičenja, protiv Mega Vizure i kragujevačkog Radničkog. Očekujem da ćemo i u revanš duelu biti dovoljno dobri kako bismo došli u priliku da pobedimo. Potrebno je i poboljšanje u skoku kako bismo iz te utakmice izašli zadovoljni „– zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter